stars
Hexagons-left

Vårt nästa äventyr

Vi letar hela tiden efter nya affärsområden att växa inom och räds inte utmaningar. Matchar din affärsidé och dina värderingar Great IT's? Låt oss vara din högra hand i tillväxtresan!

Great Incubator

Great Inc. vill erbjuda en hemvist för förstagångsentreprenörer som har ambition att starta igång en ny verksamhet inom Great IT-koncernen. Vi agerar inkubator med allt det kan tänkas innefatta för att accelerera tillväxten och öka möjligheterna för det nya bolaget att lyckas.

Great Accelerator

Inkubatorn är bara en av tre vägar att ta för att starta en ny verksamhet inom Great IT. Vi jobbar även med förvärv av bolag som vill bli en del av en större koncern och att låta erfarna entreprenörer med bakgrund i IT-branschen starta upp och driva ett bolag inom Great IT. 

Hexagons-left

Affärsområden i inkubatorn

Här presenteras de bolag som just nu är en del av inkubatorn. Vill du veta mer om vad de olika affärsområdena erbjuder hittar du kontaktuppgifter till respektive CEO nedan. 

Managed Services

Optimering & förvaltning

Skräddarsydda och effektiva IT-leveranser på era villkor.

0700 03 95 80jens.thystrup@greatit.se

Affärsområdesansvarig New Business

Har du frågor gällande New Business? Nedan hittar du kontaktuppgifter till ansvarig CEO.

qoute

Att starta en verksamhet med hjälp och stöd från start är ovärderligt om man inte har drivit bolag själv, eller fattas en pusselbit i uppstarten.

Uffe Servin, entreprenör inom Great IT-koncernen

stars

Vill du komma i kontakt med oss?

Har du en affärsidé som du verkligen tror på? Driver du ett bolag som hade passat i Great IT's flora av affärsområden? Fyll i formuläret så svarar vi så snart vi kan!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Nyfiken på att veta mer om oss?

Ta del av vad som händer på Great IT! Vi har samlat alla Great nyheter på ett och samma ställe – pressmeddelanden, whitepapers, eventinformation och senaste nytt om företaget.

Läs mer om New Business