Hexagons-left
kundcase_ctek
Hexagons-right

Webb och e-handel

Sedan början av 2021 har Great IT haft ett nära och fantastiskt samarbete med CTEK Sweden AB. 

Till en början var önskan att hitta en helhetsleverantör som på ett tryggt och stabilt sätt kunde ta över vidareutveckling och förvaltning av befintliga lösningar för webb, PIM och e-handel.

CTEK är en framåtlutad och innovativ organisation, som tack vare forskning och utveckling i framkant kan kalla sig marknadsledande. 

Givande partnerskap

CTEKs kunder kommer från olika branscher/nischer såsom kommuner, energibolag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag, parkeringsbolag och privatpersoner. De noterades på NASDAQ-börsen under hösten 2021 och har sedan dess ökat sina marknadsandelar globalt över hela världen.

Tillsammans gör vi en långsiktig resa och utvecklar verksamheten i bästa möjliga digitala riktning.

Vårt team på Great IT har under två års tid hjälpt CTEK med vidareutveckling av deras webb och e-handel samt inRiver PIM-system. Med vårt kunniga team, som består av strategisk projektledare, arkitekt/tech lead, UX-designer och systemutvecklare, har vi tillsammans ökat trafiken och den digitala närvaron samt ökat försäljningen både direkt och via återförsäljare.

Vi har tät och regelbunden dialog med teamet på CTEK och genom det har vi alltid gemensam syn på hur vi ska ta oss an kommande initiativ och kan effektivt tackla utmaningar på vägen.

Ett urval av initiativ och projekt vi har jobbat med:

  • Få in förvärvat bolags webb till Litium
  • Separat IPO-hemsida
  • Kopplingar till åteförsäljares e-commerce
  • Migrera från inRiver on-prem till iPMC med ny connector mot Litium
  • Global landningssida
  • Regelbunden kartläggning av besökares beteende
qoute

Great IT är verkligen flexibla och professionella att jobba med. Deras personliga engagemang är något som genomsyrar leveransen varje dag på ett klockrent sätt.

Victoria Ellerstad, Digital Marketing Manager, Ctek

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Behöver ni hjälp med er digitala närvaro?

Digital Agency kan hjälpa er med allt från framtagning av en strategi och roadmap till att förbättra, förvalta och utveckla de tekniska bitarna bakom er e-handel eller webb. Det ryms helt enkelt en massa saker i att profilera sig som en digital byrå!

Läs mer om Digital Agency