Hexagons-left
Hexagons-right

Webb och e-handel

Sedan början av 2021 har Great IT haft ett nära och fantastiskt samarbete med CTEK Sweden AB. 

Till en början, var önskan att hitta en helhetsleverantör som på ett tryggt och stabilt sätt kunde ta över vidareutveckling och förvaltning av befintliga lösningar för webb, PIM och e-handel. CTEK är en framåtlutad och innovativ organisation, som tack vare forskning och utveckling i framkant kan kalla sig marknadsledande. 

Givande partnerskap

CTEKs kunderna kommer från olika branscher/nischer såsom kommuner, energibolag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag, parkeringsbolag och privatpersoner.

Med ett skräddarsytt team, stöttar Great IT med plattformsansvar på Litium samt inRiver PIM. 

Tillsammans gör vi en långsiktig resa som hittills innefattat vidareutveckling av e-handel, redesign, uppgradering av inRiver PIM, implementation av handel genom återförsäljare och mycket mer. 

Vi hade även privilegiet att ta del av CTEKs resa mot börsen under slutet av 2021. I samband med börsnoteringen behövde behövde de skapa en separat webb för investererare med bland annat automatiskt uppdaterad aktiegraf. Siten skulle vara skild från e-handeln och byggdes därför åtskilt  WordPress. Vi ser fram emot våra nästa äventyr tillsammans!

Vill du komma i kontakt med oss

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.

Samtycke(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill du veta mer om hur våra konsulter kan hjälpa?

Klicka på knappen för att komma till kontaktuppgifter till vår ledning. 

Läs mer