Hexagons-left
Hexagons-right

E-handel

Fyrklövern är ett av Nordens ledande varumärken inom porslin, glas och inredning. Deras egenutvecklade kvalitetsprodukter är resultatet av många unika och framgångsrika samarbeten med skandinaviens mest välkända och omtyckta designers och formgivare.

Deras resa började för många år sedan med postorder-abonnemang som har digitaliserats med tiden. Över tid har de ställt om helt till att erbjuda sina produkter online och idag utgör e-handeln en väldigt stor del av deras verksamhet.

Åtagandet

Samarbetet började med att Fyrklövern var i behov av att få en second opinion och rekommendationer kring sin e-handelsuppsättning inom olika områden så som teknik, analytics och sökmotoroptimering. Vi erbjöd oss att genomföra våra berömda hälsokontroller som resulterade i att både vi och Fyrklövern kände starkt förtroende för varandra. Vi fortsatte samarbetet i form av att vara deras helheltsleverantör av e-handeln.

Med ett skräddarsytt team, och med tight dialog med nyckelpersoner hos Fyrklövern, har vi genomfört flera initiativ som t.ex. att eliminera prestandaflaskhalsar, uppgraderat Litium från version 5 till 7, skapat automatiskt orderflöde från Litium till affärssystemet Dynamics AX, byggt om hela kassasidan, gjort en rejäl re-design av hela siten och mycket mer. Än idag, 3 år senare, har vi fortsatt nära samarbete!

Vill du komma i kontakt med oss

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill du veta mer om hur våra konsulter kan hjälpa?

Klicka på knappen för att komma till kontaktuppgifter till vår ledning. 

Läs mer