stars
stars
great-it_nyhet_albanien

En årlig resa

2022 spenderade vi fyra dagar i Aten och 2023 bar det av till Albaniens riviera. Mycket skulle hinnas med under kort tid – konferenspass och teambuilding, utflykter, goda middagar och såklart lite sol och bad.

Vi har ställt några frågor till Ola Ehrstedt, CEO på Great IT, kring varför bolaget väljer att göra denna årliga resa och hur han tror den påverkar företagskulturen och alla medarbetare.

Varför väljer Great IT att göra en resa med alla medarbetare?

Vi är en verksamhet där vi gör underverk ute hos våra kunder varje dag och har tyvärr inte möjligheten att ses så mycket som många andra verksamheter. Alla tillfällen vi får tillsammans att skapa delaktighet och en Great sammanhållning värderar vi högt. En resa gör att det blir fokus på oss som företag och på alla våra kollegor under en begränsad tid och plats.

Det är jätteviktigt för vår utveckling som bolag, vårt erbjudande och för varje individ, och samtidigt har vi väldigt roligt!

Vilken skillnad gör resan för relationen mellan medarbetare och relationen till Great IT?

Man får en större förståelse för individen bakom kollegan och då fungerar samarbetet i vardagen bättre.

Jag är säker på att man som Greatare kommer hem från resan och känner en stolthet och lycka över alla fantastiska kollegor.

Hur påverkar resan företagskulturen och hur viktig är den för att nå ett lyckat resultat?

Kulturen är något vi jobbar med varje dag och är en av de rutiner som hör till jobbet. På en resa får man möjlighet att med stora penseldrag säkerställa, verifiera och justera riktningarna för kommande år. Det är viktigt att alla kan vara med och påverka detta i vår framtida tillväxt.

Historien bakom resan

Vi började för nästan ett år sedan med att fråga alla anställda om hur den senaste resan var. Vad som var bra och dåligt, så vi kunde bli bättre. Efter detta började vi undersöka vilka resmål som var möjliga och när det var lämpligt att resa, det är viktigt att få tid till den agenda som planerats.

Vi är ju ett bolag som gör saker lite annorlunda, vilket vi även vill ska spegla mål och agenda med konferensen. Innan vi meddelade var vi skulle åka gjordes en På Spåret-nedräkning där alla kollegor fick gissa på olika poängnivåer var vi skulle, tills vi slutligen kunde avslöja att årets Great-resa bar av till Albanien!

Relaterade inlägg

great-it_nyhet_hemsida
2024-01-26
Nyheter
Svenska

Ett kreativt perspektiv på integritet

Great IT deltar på MeasureCamp Malmö
great-it_nyhet_matomo-release
2023-12-21
Nyheter
Svenska

Christmas came early this year – Matomo 5.0.0 is released!

Now is the time to switch analytics tools

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill du bli en i Great-gänget?

Great IT är ett snabb växande företag inom IT-branschen som blivit framgångsrika då vi som företag inser att vår största framgång och tillgång utan tvekan kan tillskrivas våra fantastiska medarbetare.

Vi sätter relationen till dig som medarbetare i första rummet för när du trivs på jobbet vet vi att våra kunder trivs med dig och oss.

Se alla lediga jobb