stars
stars
nyhet_CAL_1000x600

Great IT & Child Action Lanka

Varje år lyfter vi på Great IT förslag på välgörenhetsorganisationer som vi kan hjälpa. 2023 bestämde vi att vi skulle donera pengar till Child Action Lanka (CAL), en välgörenhetsorganisation som verkar i Sri Lanka för att utsatta barn ska få möjlighet till en trygg och hälsosam uppväxt med utbildning och näringsrik kost, där deras grundläggande behov tillgodoses och bidrar till positiva förändringar för dem och deras familjer i samhället.

Vi är otroligt glada att kunna hjälpa till och bidra till en bättre uppväxt och framtid för dessa barn, och vi ser fram emot att kunna följa deras och Child Action Lankas resa framöver.

Läs mer om Child Action Lanka och var organisationen står för. 

Great People - Great Together ✨

Relaterade inlägg

utvald_great-it-fem-år
2023-09-12
Nyheter
Svenska

Ett stort grattis Great IT!

Fem år av drive, courage och dedication
kundcase_risk-säkerhet
2023-08-16
Nyheter
Svenska

Orolig för säkerheten i din organisation?

Risk & Security presenterar ”Holistiskt säkerhetstest”

Vill du komma i kontakt med oss

Vill du komma i kontakt med oss, men vet inte exakt vem som är rätt att prata med? Fyll gärna i formuläret så lotsar vi dig till rätt person.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill du bli en i Great-gänget?

Great IT är ett snabb växande företag inom IT-branschen som blivit framgångsrika då vi som företag inser att vår största framgång och tillgång utan tvekan kan tillskrivas våra fantastiska medarbetare.

Vi sätter relationen till dig som medarbetare i första rummet för när du trivs på jobbet vet vi att våra kunder trivs med dig och oss.

Se alla lediga jobb