stars
stars
nyhet_great-kulturgrupp_1000x600

Första mötet för året

I slutet av januari hade Great IT's kulturgrupp sitt första möte för året. I denna grupp kommer aktiviteter som främjar vår företagskultur diskuteras och tas fram. Det kan var allt från hur vi jobbar med och efterlever våra värdeord (Drive, Courage och Dedication) till om vi ska ha en lunchföreläsning eller afterwork.

Great culture = Great value för våra kunder

Vi har ställt frågan till Cristian Linde, en av medlemmarna i kulturgruppen, om han tror företagskulturen kan påverka huruvida ett företag uppnår sina mål eller ej.

"Att aktivt arbeta med företagskulturen är som att ”ta tjuren vid hornen” och bestämma i vilken riktning vi skall utvecklas – det är inget man vill lämna åt slumpen och hoppas på det bästa. För att det skall fungera är det viktigt att allas röster blir hörda. På Great IT är grundbulten att det är högt i tak och att vi drivs av passion i det vi gör.

Vi är alla ambassadörer för Great IT, oberoende av den roll vi besitter i bolaget. Därför är det viktigt att vi tydligt kan kommunicera vår kultur inom bolaget och ha en pragmatisk inställning till den, särskilt med tanke på den otroliga tillväxtresa vi befinner oss i. Great culture = Great value för våra kunder!"

Kultur är inte något som "sitter i väggarna"

Vi jobbar hela tiden för att bibehålla vår företagskultur. Vi tror inte att det är något som "sitter i väggarna" utan något varje medarbetare tillför, och som ständigt måste arbetas med. Därav ser vi arbetet med kulturgruppen som något väldigt viktigt och värdefullt både för våra medarbetares och vår verksamhets mående.

Great People - Great Together ✨

Relaterade inlägg

utvald_great-it-fem-år
2023-09-12
Nyheter
Svenska

Ett stort grattis Great IT!

Fem år av drive, courage och dedication
kundcase_risk-säkerhet
2023-08-16
Nyheter
Svenska

Orolig för säkerheten i din organisation?

Risk & Security presenterar ”Holistiskt säkerhetstest”

Vill du komma i kontakt med oss?

Vill du komma i kontakt med oss, men vet inte exakt vem som är rätt att prata med? Fyll gärna i formuläret så lotsar vi dig till rätt person.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill du bli en i Great-gänget?

Great IT är ett snabb växande företag inom IT-branschen som blivit framgångsrika då vi som företag inser att vår största framgång och tillgång utan tvekan kan tillskrivas våra fantastiska medarbetare.

Vi sätter relationen till dig som medarbetare i första rummet för när du trivs på jobbet vet vi att våra kunder trivs med dig och oss.

Se alla lediga jobb