stars
stars
nyhet_ny-cso_1000x600

Vad kommer din roll vara på Great IT?

Jag har förmånen att tillträda som Chief Sales Officer och därmed kliva in i koncernledningen inom Great IT.

Vad lockade dig till Great IT?

Jag ser med spänning och entusiasm fram emot den tillväxtresa vi har framför oss. Great IT är ett unikt bolag inom branschen, som sticker ut i mängden genom att göra saker lite annorlunda och med mycket hjärta. Den värdegrund av Driv, Mod och Engagemang som man arbetar utifrån, är inte tomma ord utan är bolagets DNA och definierar vilka man är och vad man kan åstadkomma tillsammans.

För mig är människorna det viktigaste och Great IT har lyckats skapa en fantastisk kultur. Den kulturen i kombination med tillväxtresan vi har framför oss, var det som lockade mig till Great IT.

Vad har du gjort tidigare?

Jag har över 25 års erfarenhet av försäljning och att bygga både framgångsrika team och bolag inom olika branscher. Redan 2004 startade jag Sveriges första digitala utomhus tv-kanal följt av en digital mediebyrå 2010, och allra senast medgrundare till den obemannade livsmedelsbutikskedjan Lifvs med tech-plattformen Storekey.

Ola Ehrstedt, CEO Great IT, om rekryteringen

”Vår unika tillväxtresa har nu kommit till punkten då vi stärker upp koncernledningen med en säljchef. Vi har under våra snart 5 år växt från 0 till över 130 anställda vilket är helt otroligt Great! Efter ett mycket framgångsrikt 2022 stärker vi nu upp med en CSO och jag är extra glad att kunna hälsa Bea Garcia välkommen till Great IT.

Bea har många års erfarenhet inom sälj, och hennes bakgrund som entreprenör kommer ge stor effekt i hur vårt erbjudande ser ut. Vi kommer fortsätta ta större åtaganden och agera som den IT-partner många av våra kunder redan ser oss som idag.

Med Bea ombord är jag säker på att vi kommer nå nya höjder, det är många spännande saker på gång!”

- Ola, CEO och grundare av Great IT

Relaterade inlägg

utvald_great-it-fem-år
2023-09-12
Nyheter
Svenska

Ett stort grattis Great IT!

Fem år av drive, courage och dedication
kundcase_risk-säkerhet
2023-08-16
Nyheter
Svenska

Orolig för säkerheten i din organisation?

Risk & Security presenterar ”Holistiskt säkerhetstest”

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill du veta mer om oss?

Du kanske vill veta mer om vår historia, värdegrund och vilka som jobbar i ledningen på Great IT? Klicka dig vidare och läs mer om varför vi är great, både idag och imorgon.

Läs mer om Great IT