stars
stars
nyhet_nytt-affärsområde_1000x600

Med drivkraft från inkubatorn

Under våren har ett nytt affärsområde inom Great IT's inkubator växt fram. Vi kan nu presentera Managed Services där tjänster paketeras och levereras med hög kvalitet och konkurrenskraftigt pris.

En testad och verifierad leverans

Genom att följa tillverkarnas råd för best practice och leverera en lättläst tjänstekatalog hjälper Managed Services kunder att vara proaktiva och minimera risker vid inköp av IT-tjänster. Katalogen är baserad på Great IT's tidigare genomförda projekt och erfarenheter vilket gör att leveransen är testad och verifierad.

Med tjänsten "Keep IT Great" får små och medelstora bolag en säkerhet att möta omvärldens ständigt föränderliga krav och regleringar genom en förvaltningsmodell som sätter kundens verksamhet i fokus.

Jens Thystrup, CEO Managed Services

"Efter många års erfarenhet inom IT-branschen insåg jag att många projekt och leveranser har gemensamma nämnare och att arbetsmoment upprepas. Genom att standardisera och paketera dessa kan vi erbjuda kunder effektiva leveranser oavsett om det är via en deltidstjänst eller ett helt team. Genom ett proaktivt arbete skalas leveransen beroende på kundens behov.

Stora som små bolag har lagar och tekniska krav som måste efterlevas. Vår tjänst "Keep IT Great" sätter kunden i förarsätet och vi agerar kartläsare. Vi möter mindre bolags budgetar med enkel förvaltning och säker teknik"

– Jens Thystrup, CEO Managed Services

Jens har gedigen erfarenhet av arbete inom IT-projekt och att hjälpa större bolag med förvaltningsmodeller. Tidigare roller har varit CEO på Thystrup Data och Service Manager på TietoEvry.

Relaterade inlägg

utvald_great-it-fem-år
2023-09-12
Nyheter
Svenska

Ett stort grattis Great IT!

Fem år av drive, courage och dedication
kundcase_risk-säkerhet
2023-08-16
Nyheter
Svenska

Orolig för säkerheten i din organisation?

Risk & Security presenterar ”Holistiskt säkerhetstest”

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill du veta mer om New Business?

Vi är entreprenörsdrivna och har alltid nya saker på gång. Fler affärsområden ligger i nära planer och vår inkubator är grogrunden för de flesta av dem. Vill du vara en del av en Great resa?

Läs mer om New Business