stars
stars
great-it_nyhet_risk-och-sakerhet

En omfattande säkerhetsbedömning

Känner du till de potentiella riskerna som kan kompromettera din verksamhets säkerhet? Om inte är det dags att agera!

Vi presenterar vårt Holistiska säkerhetstest - en omfattande säkerhetsbedömning som analyserar din organisations konkreta och icke-konkreta kritiska tillgångar och identifierar potentiella risker från alla vinklar. Vi förstår att säkerhetshot kommer från olika källor och lämnar inget åt slumpen när vi skyddar din organisation.

Vårt team av risk- och säkerhetsexperter utför en grundlig hotaktörsbedömning, vilket möjliggör att vi kan identifiera de typer av attacker som utgör de största riskerna för din organisation. Därefter testar vi din organisation från fem kritiska perspektiv:

  • Cyberattack och cyberspionage
  • Social och mänsklig attack och spionage
  • Insidersabotage och hot från insidan
  • Fysisk stöld och sabotage
  • Online varumärkes- och ryktesrisk

Våra tester är inte bara teoretiska - vi använder riktiga hotaktörer som spelar rollerna som cyberbrottslingar, sociala ingenjörer, insiders och fysiska tjuvar, både i digitala och fysiska världar. Denna metod hjälper oss att utvärdera din organisations säkerhetsåtgärder i ett verkligt scenario.

 

Ett trovärdigt säkerhetstest

Vårt Holistiska säkerhetstest är inte en engångsbedömning, vi utför det under flera månader för att säkerställa att våra attackmetoder sätter press på din organisation på ett trovärdigt, lågintensivt och mycket relevant sätt.

Efter testperioden är vi glada att möta din personal och med humor och ödmjukhet kommer vi att informera din organisation om vad som har hänt och var styrkor och svagheter finns och vad vi rekommenderar framåt för att upprätthålla den individuella säkerhetsmotivationen.

Säkerhet är en pågående process

Vi tror att säkerhet är en pågående process som kräver kontinuerlig övervakning och förbättring.

Vänta inte på att ett säkerhetsintrång ska ske innan du agerar. Börja resan att skydda din organisations kritiska tillgångar med vårt Holistiska säkerhetstest, det är en riktigt bra start som inspirerar och utvecklar personalens säkerhetsmotivation och intresse.

Starka rekommendationer

"Jag rekommenderar starkt Holistisk säkerhetstest som tillhandahålls av detta team! De har en fantastisk metod för säkerhetstestning, där de använder verkliga scenarier och aktörer för att identifiera potentiella risker från alla vinklar. Den grundliga hotbedömningsprocessen och trycktestningen från flera perspektiv gav oss massor med lärdomar och en riktigt bra start på vår säkerhetsresa. Deras sätt att säkerhetstesta tror jag gör att vi ofta är steget före eventuella hot. Jag kan inte tacka dem nog för deras expertis och rekommenderar deras tjänster starkt till alla organisationer som inte bara vill skydda, utan också förstå vilka som är sina kritiska tillgångar."

- Simon, tidigare köpare av "Holistiskt säkerhetstest"

Relaterade inlägg

great-it_nyhet_hemsida
2024-01-26
Nyheter
Svenska

Ett kreativt perspektiv på integritet

Great IT deltar på MeasureCamp Malmö
great-it_nyhet_matomo-release
2023-12-21
Nyheter
Svenska

Christmas came early this year – Matomo 5.0.0 is released!

Now is the time to switch analytics tools

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret nedan och skicka in, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hur jobbar ni med risk och säkerhet?

Att starta ett arbete inom risk och säkerhet kan kännas omständligt och det kan vara svårt att veta var man ska börja. Våra experter har lång erfarenhet och kan hjälpa er på vägen med många delar inom risk, strategi och säkerhet som kommer bidra till att stärka verksamheten.

Läs om Risk & Security