stars
stars
great-it_pressmeddelande_mellby-gard

Analys av krav och önskemål

Mellby Gård är en familjeägd, långsiktig investerare som månar om att bevara entreprenörsandan i alla sina portföljbolag. Projektet började med att Mellby Gård och deras PR- och kommunikationsbyrå Aspekta diskuterade krav och önskemål för den nya hemsidan tillsammans med teamet från Great IT. Därefter utgick vi ifrån ett 20-tal CMS-plattformar där vi till slut presenterade fram tre kandidater som vi demonstrerade och som uppfyllde samtliga krav och önskemål. Litium blev den föredragna plattformen.

- För oss är det viktigt att lyssna in kraven och verksamheten först och föreslå flera plattformar – i den ordningen. Mellby Gård var väldigt tydliga och raka, vilket underlättade oerhört när vi gjorde vår gedigna plattformsundersökning. Litium är verkligen helt rätt val, säger Daniel Eldrup (CEO Digital Agency, Great IT)

Tight och agilt samarbete

Implementationsfasen byggde på tight och agilt samarbete, både internt inom teamet, och även med Mellby Gård. Vi hade kontinuerliga avstämningar och visade vår progress regelbundet genom projektet. På så sätt kunde vi och Mellby Gård tillsammans eliminera risker och hinder löpande. Det var även viktigt att nå en specifik deadline då deras Årsmagasin skulle lanseras ett spikat datum.

- Vi är väldigt nöjda med vår nya hemsida och det jobb som Great IT har lagt ner. De har varit tillmötesgående för de behov och krav som vi uttryckt samtidigt som de försett oss med sin expertis och rådgivning längs projektets gång, säger Susanne Canerstam, VD Assistent på Mellby Gård.

nyhet_mellby-gard_webb

Fortsatt arbete

Nu fortsätter samarbetet med att bygga vidare på hemsidan med fler funktioner och göra den ännu bättre med kontinuerliga analyser som underlag.

Här kan du se resultatet av samarbetet.

Relaterade inlägg

great-it_linkedin_nyhet_nytt-affärsområde_edge
2024-02-20
Pressmeddelande
Svenska

Edge – ett nytt affärsområde inom Great Incubator

Skapa morgondagen, idag.
great-it_pressmeddelande_frank-hennekens
2023-10-11
Pressmeddelande
Svenska

Frank Hennekens blir ny VD och koncernchef

Great IT växlar upp ännu en gång 

Vill du komma i kontakt med oss?

Då ska du självklart höra av dig! Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill ni förbättra er digitala närvaro?

Digital Agency kan hjälpa er med hela resan från idé till strategi, samt utveckling, lansering och efterföljande förvaltning och vidareutveckling.

Med Digital Agency får ni en leverantör som ser helheten och kommer med både kompetens och genuint engagemang.

Läs mer om Digital Agency