stars

Digital Agency

Det ryms såklart en massa olika saker i att profilera sig som en digital byrå. Vi kan hjälpa er med hela resan från idé till strategi, samt utveckling, lansering och efterföljande förvaltning och vidareutveckling.

Hexagons-left

Digital närvaro

Vi har lång erfarenhet av systemutveckling, integrationer och infrastruktur. Med oss får ni en leverantör som ser helheten och kommer med både kompetens och genuint engagemang. Vår syn på leveransen är att vi ska vara lätta att arbeta med då vi är transparenta och utmanar för att ge så mycket värde som möjligt. Några av våra primära expertisområden ser du nedan.

UX/UI

Våra designers tar fram lösningar som tillför värde till era digitala produkter. Upplevelsen är essentiell för att era besökare ska gilla, använda, konvertera och återkomma. Med vår expertis möjliggör vi att ni kan driva tillväxt, bygga större kundlojalitet och stärka ert varumärke. Våra designers jobbar tätt med både utvecklingsteam och beställare för att få en gemensam bild av målet till ett så kostnadseffektivt pris som möjligt. Vi hjälper er med allt från att ta fram eller justera er grafiska profil, till att analysera era befintliga digitala system och ge förslag på förbättring som ger högre konvertering.

Strategi

Med dagens förändringstakt är det tydligt att de som har en väl inarbetad strategi och roadmap kommer långt. Utöver behovsanalys, konceptualisering och utveckling hjälper det att ha en erfaren partner som kan se helheten och stötta er i resan. Vi hjälper er att ta fram en skräddarsydd roadmap som baserar sig på vad ni har för mål och vision med både den digitala närvaron och verksamheten som helhet. Utifrån arbetet i denna del hjälper vi er att hitta rätt bland tekniskt stöd i form av plattformar, alternativt teknik utan plattform bakom.

Teknik

Vi tar hand om det tekniska. Oavsett om ni behöver förbättra, förädla, förvalta eller utveckla något helt nytt – vi har mångårig erfarenhet av de mest erkända plattformarna på marknaden, såsom Litium, Optimizely/Episerver, Umbraco, Commercetools och inRiver PIM – för att namnge några. En infrastruktur där samtliga system samarbetar och presterar på maximal kapacitet gör oerhört stor skillnad för er affär. Idag är det stora krav på att leverera rätt data blixtsnabbt för att få bättre konvertering och kundupplevelse. Vi har lång erfarenhet av att integrera och automatisera dataflöden mellan olika system, t.ex. PIM, affärssystem, CRM, logistiksystem och DAM. Informationen skickas sömlöst och presenteras där behovet finns utan att behöva göra om arbetet flera gånger i de olika systemen.

Prestanda

En viktig del av pusslet är att få rätt insikter och kunna ta beslut baserat på data. Vi gör kontinuerlig uppföljning med olika analysverktyg och kommer med förbättringsförslag som optimerar er prestanda och synlighet både på er webb/e-handel och i sökmotorer för att driva in trafik. Vi hjälper er med uppsättning och analys, men även med konvertering och A/B-testning. Med enkla medel kan våra kunder snabbt få insikter om olika delar av kundresan i den digitala närvaron.

Hälsokontroll

För att enkelt testa på vår expertis erbjuder vi något vi kallar ”Hälsokontroll” inom våra expertområden: UX, strategi, teknik och prestanda. En hälsokontroll innebär att vi tar en inledande dialog med er kring era behov och skräddarsyr ett erbjudande där vi gör en audit eller genomlysning inom ett eller flera områden. Det kan exempelvis vara en teknisk hälsokontroll där vi genomlyser hur ert befintliga system är uppbyggt, var vi ser potentiella flaskhalsar i prestandan och om lösningen är byggd enligt konstens alla regler baserat på plattformen den är byggd i. Eller om ni har behov av en genomlysning av UX/UI efter best practice på er nuvarande e-handel. Oavsett vilken del ni har behov av ger resultatet oerhörda insikter. Tveka inte att höra av er om ni vill bolla hur en hälsokontroll skulle kunna se ut för just er verksamhet!

Affärsområdesansvarig Digital Agency

Har du frågor gällande någon av Digital Agency's tjänster? Nedan hittar du kontaktuppgifter till ansvarig CEO.

Det lilla extra

Vi vet vad som krävs

Dagens utveckling ställer höga krav på att leverera mer än bara expertkompetens.
Vi hjälper er framåt i utvecklingen.

Läs mer

Skärmavbild 2022-07-05 kl. 15.17.15-min
Hexagons-left

Utvalda kundcase

Vad tycker våra kunder?

Under åren har vi jobbat med många spännande projekt. Våra kunder är våra bästa ambassadörer och vi är väldigt stolta över det nära samarbetet vi har. Läs gärna mer om några av våra kundcase.

kundcase_fyrklövern
Fyrklövern
Svenska

Great IT blir helhetsleverantör av e-handel

Redesign och prestandaförbättringar
kundcase_victoriahem_preview
Victoriahem
Svenska

Victoriahem

Utvecklar attraktiva bostadsområden i landets tillväxtregioner
kundcase_panduro
Panduro
Svenska

Panduro

Skaparglädje sedan 1950
great-it_kundcase_hms
HMS Networks
Svenska

HMS Networks

Marknadsledande inom industriell kommunikation
stars

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vill du jobba hos oss?

Läs mer om vem vi är och våra affärsområden, vår kultur och vad vi erbjuder våra medarbetare. Här hittar du alla lediga jobb – bli en del av en Great resa!

Läs mer om hur det är att jobba på Great IT