stars
stars
great-it_nyhet_omsättning_2022

Fantastiska resultat

Lagom till semestern har årsredovisningarna offentliggjorts och det är med stor stolthet vi berättar att 2022 gått fantastiskt bra på alla sätt och vis.

Omsättningen har ökat med 98% jämfört med föregående år, och även lönsamheten har följt med och ökat med 87%. Det är inte bara omsättningen som växt utan även antalet medarbetare som i slutet av 2022 ökat med 73% jämfört med föregående år. Vi är otroligt glada över att så många anslutit till Great IT och blivit en del av vårt härliga gäng.

I slutet av 2022 startade vi upp ”New Business” som erbjuder en hemvist för förstagångsentreprenörer och drivna individer som har ambitionen att starta en ny verksamhet inom Great IT-koncernen. Syftet är att agera inkubator och accelerera tillväxten av nya bolag som startats i koncernen för att främja fortsatt hög tillväxt.

Läs mer om New Business.

2023 så här långt

Framgångarna ser ut att fortsätta 2023 där första halvåret ger positiva signaler med en omsättningsökning på drygt 33% jämfört med samma period föregående år. Vi har även tilldelats högsta kreditvärdighet hos både Bisnode och UC, vilket vi är väldigt stolta över.

Läs mer om Bisnode.Läs mer om UC.
Under året har satsningen inom New Business fortsatt. Vi har redan hunnit starta upp ett nytt affärsområde ”Managed Services” som erbjuder skräddarsydda och effektiva IT-leveranser på kundens villkor.

Läs mer om Managed Services.
I februari flyttade vi till nya lokaler i Stockholm och tog plats i Posthuset 7A beläget vid Centralstationen. Denna flytt tillsammans med rekryteringen av en CSO ser vi ge goda tillväxtmöjligheter i samtliga delar av Sverige.

2022 gav många nya kunder som vi tagit med oss in i 2023. Vi har ett fantastiskt pågående samarbete med HMS Networks där vi fått möjlighet att stötta verksamheten med allt från nätverksarkitekter till IT-ledning. Denna leverans är ett kvitto på hur vi ofta på väldigt kort tid lyckas matcha kundens behov med våra konsulters kompetens.

Läs mer om samarbetet med HMS Networks.

Vi signade avtal med folkkära Åhus Beach där vårt dotterbolag Digital Agency varit en stor del av deras digitala transformation. Detta samarbete ledde även till ett av våra största event under året – Åhus Beach Festival, som i skrivande stund är i full gång.

Läs mer om samarbetet med Åhus Beach.
I början av sommaren nåddes vi av glädjande nyheter – Great IT’s grundare och CEO är en av finalisterna i ärofyllda ”Founders Awards” i kategorin ”Founder of the Year Medium Size Companies”. Vi inväntar spänt finalen som går av stapeln i Stockholm i september.

Läs mer om Founders Awards.
Sammantaget har vi fått en fantastisk start på 2023 och väntar spänt vad hösten har att bjuda på.

Relaterade inlägg

great-it_nyhet_hemsida
2024-01-26
Nyheter
Svenska

Ett kreativt perspektiv på integritet

Great IT deltar på MeasureCamp Malmö
great-it_nyhet_matomo-release
2023-12-21
Nyheter
Svenska

Christmas came early this year – Matomo 5.0.0 is released!

Now is the time to switch analytics tools

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret nedan och skicka in, så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vem är Great IT?

2018 startades Great IT och hade som mål att göra skillnad på marknaden. Med lång erfarenhet i bagaget hade vi tidigt strategier för att utmana de traditionella sätten att jobba på. Great IT är inte bara annorlunda, vi gör också annorlunda saker!

Läs mer om Great IT